Alüminyum Kapı & Pencere Sistemleri - ÜÇESLER-ALÜMİNYUM VE PVC

Alüminyum Kapı & Pencere Sistemleri

Üçesler her uygulamanız ve ihtiyaç duyduğunuz ürünler için geni ürün yelpazesi ile estetik ve kaliteli alüminyum
sistemleri sunmaktadır.

Pencereler, kapılar ve cepheler binaların estetiğinde hayati bir rol oynar, bu nedenle herhangi bir gereksinimi karşılamak için çok çeşitli renk ve doku seçeneklerinde sunulmalıdır. Alüminyum, renk ve doku paleti sınırsız olduğu için diğer malzemelere kıyasla bu konuda oldukça başarılıdır. Koyu veya parlak, mat, pürüzsüz, pütürlü– teksture, metalik veya hatta fırçalanmış, ahşap etkisi, Üçesler Alüminyum sistemleri herhangi bir kısıtlama ile karşı
karşıya değildir.

Estetiklerin yanı sıra, yüzey işlemleri alüminyum profillerin çevreden korunmasından ve günlük kullanımdan da sorumludur. Korozyon, talaş, soyulma ve renk kaybını önlemek için, tercih edilen yüzey boyaları ile zamana ve korozyona karşı direnç ile ilgili tüm özellikleri sağlarlar.

Sonunda, uygun uygulama ve kullanılan yüksek kaliteli malzemeler ile dış mekandaki soğuk yada sıcağı böylelikle içeriye aktarmamaktadır.

Üçesler'in Aksesuar yelpazesi, mükemmel estetikle sunan gelişmiş dayanıklı ürünlerini içerir. Kilitleme noktalarının sayısı önemli bir güvenlik faktörüdür. Geniş ürün yelpazesinde gelişmiş bir güvenlik çözümü olarak tek noktalı kilitler ve çok noktalı kilitler mevcuttur.  Ayrıca, kapı kanadının bir düğme veya uzaktan kumanda kullanılarak açılması ve kapatılmasıiçin otomatik mekanizmalar uygulanabilmektedir.

Üçesler en yüksek gereksinimleri karşılamak için uygun çözümler ile
çok yönlü entegre otomasyonlu çok çeşitli ürünler sunar.